Kvašená zelenina je skvělým doplňkem jídelníčku a zásobárnou prospěšných bakterií. Víte ale, jak fermentovat zeleninu? Přesně to se zde dozvíme!.
Pro zásoby vitamínů nemusíte jen chodit do lékárny. Snažte se chránit a posilovat svůj imunitní systém způsobem, který úspěšně funguje po staletí..
K dispozici jsou keramické sudy a soudky na zelí libovolné velikosti, nádoby na kvašení nálevů, hrnce a nádoby s nakládáním nakládané zeleniny a zelí. Žijte zdravě..
Domácí paštiky si zamilujete pro jejich upřímnou chuť.Vyberte si z 15 oblíbených receptů. Chutné tipy na každý den!.
Rychle kvašená zelenina je kvašený zázrak, který se dá vařit. Do půl hodiny, bez speciálního vybavení. Stačí chytit pár detailů :-).
Fermentace zeleniny je nejjednodušší, nejúčinnější a nejzdravější způsob, jak ocenit její hodnotu. Nejenže při kvašení získáme zeleninu s vyšší nutriční hodnotou, ale také se při tomto procesu produkt „zakonzervuje“..
Květák rozebereme na malé růžičky. Papriku nakrájíme na nudličky, zelí na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a mrkev ....
Fermentace neboli fermentační proces je velmi starý způsob uchovávání potravin. Historické prameny hovoří o minulosti až čtyř tisíc let. Sama Kleopatra údajně považovala kvašenou zeleninu za tajemství své krásy..
Hledáte ten nejlepší nočník? Pomůžeme vám s jeho výběrem. Jak vybrat Parametry Nejlepší modely pánví Nejdůležitější informace.
7. 2. 202011 tisíc rublů Pohledy Fermentovaná/kvašená zelenina je nejlepším přírodním zdrojem vitamínů, minerálů, enzymů a především probiotických bakterií. V dnešním videu můžete vidět....
Sbírka osvědčených receptů s fotografiemi a srozumitelným postupem pro začínající i pokročilé kuchaře..
Nemáte kvasnou pec nebo jste jen za rok nesnědli tolik kysaného zelí? Připravte si letos kysané zelí lisované do pohárů..
Konzervované Křenové Bugs - Snadná příprava. Je vhodný zejména na zimu, protože je bohatý na živiny a je dobrým přírodním prostředkem..
Jak fermentovat zeleninu, o které se rozhodujeme Jíst jinak. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte s bezplatným online kurzem..
Recept na zeleninu na sůl (vhodná do polévek) najdete na Labužník.cz. Podívejte se na fotky a recenze ostatních kuchařů..
Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na robotu. Ve velké míse smícháme se solí (můžeme přidat i kmín) a rozložíme do sklenic ....
Kvalitní, profesionální keramický hrnec na kvašenou mléčnou zeleninu, kyselé okurky, objem dva litry, s masivní a těžkou zátěží, je vyroben technologií jako za dob našich babiček. Výhodou hrnce je keramická fermentační zátka..
Telefon: +420 731 002 953 E-mail: [email protected] 747 55 Jezdkovice 66.
Rádi byste do svého jídelníčku zařadili více vitamínů, ale nevíte, kde začít? Nemáte moc rádi čerstvou zeleninu a myslíte si, že v teple po uvaření nezůstaly žádné vitamíny..
Nakládané zelí je skvělým doplňkem každého jídla a pomáhá nám splnit doporučenou denní dávku zeleniny. V zelí najdeme vitamíny B, A, C. A má také vysoký obsah vitamínu K, který je nezbytný pro srážlivost krve..
Preferujete svícny z obchodu nebo si je raději vyrábíte doma? Například z prázdných sklenic, které máte ve spíži. Je to tak jednoduché, že to zvládnou i méně inteligentní lidé..
Fermentovaná/kvašená zelenina je nejlepším přirozeným zdrojem vitamínů, minerálů, enzymů a především probiotických bakterií. V dnešním videu se můžete podívat, jak a čím vše fermentuji. Skvělé stránky a skvělý článek o fermentaci www & hellip;.
Vypěstujte si vlastní úrodu cibule v plastových kelímcích. Tato metoda z portálu attack.blog je velmi jednoduchá. Cibule roste velmi rychle. Postup: Z červené cibule odřízneme vršek asi 1/3 a odstraníme vrchní slupku..
Zeleninu nebo i brambory lze skladovat i v mrazáku, aby nezčernaly. Zmrazit brambory tímto způsobem je snadné. Zmrazení zeleniny je.
Sušení potravin je prastarý způsob uchovávání potravin. Příroda a zahrada nabízí mnoho surovin pro tuto jednoduchou techniku konzervování. Ukážeme vám, jak ušetřit čas na elektrických sušičkách a využívat solární energii zdarma & hellip;.
Pikantní syté jídlo, které podle našeho videa zvládne i začátečník. Podívejte se krok za krokem..
kysané zelí v pohárech.
Jak zmrazit kořenovou zeleninu Recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jak zmrazit kořenovou zeleninu, které vám pomohou rychle a snadno vařit..
Kysané zelí - jak doma kvasit řepu na zimu na boršč..
Dnes jsem vzal úrodu ze zahrady, nestačilo to kvůli kroupám, které na ni padaly. Ale i tuhle neúrodu jsem předělal.Připravil jsem osolenou zeleninu, kterou použiji na vaření, ale pak už nebudu moci přidat do & hellip;.
Jak fermentovat Jíme jinak. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte s online kurzem zdarma Na začátku jara hledáme způsoby, jak po zimě doplnit vyčerpané zásoby vitamínů. Na konci zimy je těžké sehnat něco čerstvějšího a bohatšího na vitamíny, než jsou klíčky..
Kořenová zelenina v soli je jedním z receptů a způsobů, jak zeleninu uchovat pro pozdější spotřebu. V zimě ji můžeme použít do polévek, omáček a podobně..
Kvašená zelenina se stává stále oblíbenějším prostředkem pro podporu střevní pohody a imunity. Vyzkoušejte jednoduché recepty na kimchi nebo kyselou okurku..
Jednoduchý návod, jak sušit zeleninu na horách bez sušičky a s minimem námahy..
Speciálních sklenic, kvašů, nádob a pružinek na kyselé okurky (domácí kvašená zelenina) je dost, ale vystačíte si s tím, co máte v kuchyni po ruce. Kterou si tedy vybrat? Podívejme se na výhody a nevýhody jednotlivých nádob..
Jak vybrat houbové a zeleninové recepty, které vám budou chutnat. Vyberte si ze stovek receptů na Jak sbírat houby a zeleninu , které se vám budou snadno a rychle připravit..
Papriky vařte ve vlastní šťávě podle receptů, které máte rádi. Vyberte si ze stovek receptů na domácí vařená paprika, které vám pomohou rychle a snadno vařit..
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí maso, opečeme z obou stran, přidáme sůl, lžíci červené papriky a ....
Marinované maso, které nevyžaduje mrazák a vydrží čerstvé až 1 měsíc. Vyzkoušejte tento YouTube recept na praktickou zásobu lahodného, jemného masa. Budeme potřebovat: 2 kg vepřové krkovice 4 stroužky česneku a třešně;